Vedd úgy, mint egy tánciskolát, vagy úszótanfolyamot. Nem kell feltétlenül bajnoknak lenni, hogy színesebbé tedd az életed! Itt megtanulsz látni, és lerajzolni, amit látsz. Azon túl érzékenyebb leszel az újdonságokra, jobb lesz az arc­felismerő és “testbeszéd-olvasó” képességed, fejlődik a humorérzéked. A kreativitás jobb és bal agyféltekénk magas szintű együttműködésén alapul  – ez is javulni fog. Legyél minél jobb “csapatjátékos”, reagálj gyorsan környezeted ki nem mondott üzeneteire, és rajzaiddal, festményeiddel magad is fejezd ki minél pontosabban, amire nincsenek szavak!

 

Alaptanfolyam (grafit, szén)  14-100 éves korig: 

Elsősorban látni tanulunk. Gyakoroljuk az átváltást “B” és “J” mód között. A rajzolást egyszerű vonalas ábrákkal kezdjük, a tanfolyam végére pedig mindenki képes lesz élethű portrék megrajzolására. A fejlődés minden résztvevőnél óriási lesz, bármilyen rajzos előélettel érkezik.

Következő: 2015. június 13-14. és 20-21. 

(4 nap, 2 szombat-vasárnap)

 

Színes rajzolás-festés (pasztell, akril, akvarell) 14-100 éves korig:

A jobb agyféltekés alaptanfolyamra épül. Megismerkedünk a színelmélet alapjaival, a színek jelentésével. Megtanuljuk, hogy mit olvashatunk ki a színekből, és mi hogyan üzenhetünk velük. Készülj fel a kalandra! Többféle színes festéket használunk, a sikerélmény pedig “borítékolva van”!

Következő: 2015. augusztus 10-13.

(4 nap, hétfőtől csütörtökig)

 

  911-essay.com

When it comes to essay, everybody will surely state how are they a composition essay writing services helper. But here aren’t merely talking about writing an essay for academic criteria. Therefore, you ought to know that written and spoken English are different from each other very much.